Jopie Geerts coaching
Jopie Geerts mobiel coaching

Coaching 1-op-1

Ondernemen is risico nemen. Heb je een vraag over je strategie, je aanbod of je (business) signatuur; het fundament van je bedrijf? Je vraagt je af wat de volgende stappen voor jou zijn, in je business, je leven, je loopbaan. Of wellicht wat je eigenlijk echt wilt als je vooruitkijkt.

Werkwijze

Mijn manier van werken is praktisch en logisch. Keep it simple.

Ik help je als sparringpartner, mentor en coach. Door jezelf als vertrekpunt te nemen, van daaruit scherpte aan te brengen en strategische keuzes te maken. We gaan 1-op-1 de diepte in om jou te helpen bij je bedrijf, je ontwikkeling en je groei. Ik zie, doorzie en benoem wat ik waarneem. Scherpe analyses, daarin ligt mijn gave. Het is belangrijk dat wij geconnect zijn. Daar ben ik vooraf duidelijk over, ook als het misschien niet tussen ons werkt. Zelf ben ik nooit bang om risico’s te nemen. Ik vaar op mijn gevoel. Samen reflecteren en concrete stappen zetten, veel impact en resultaten boeken. Daar ga ik voor!